Painting

Neumann Art. dk

Artist Thomas Neumann

Malerier


Min kunst kræser omkring  forholdet mellem mennesket og naturen, og de kontraster der er opstået i takt med civilisationens udvikling.

Emnet er mere aktuelt end nogen siden, og jeg føler det er kunstens opgave at bidraget til vores bevisthed om det forhold, at vi på mange måder distancerer os fra naturen. På trods af at vi i den grad er en del af den, og aldeles afhængig af den.

Jeg finder den delvis abstrakte kunst mere interessant, da den giver mere rum til tanker og fantasi. I dette spillerum er der ingen regler, eller facit liste. Hvilket efter min menig giver langt større udfordringer og muligheder, end når der bare males efter et given motiv. Med mange år erfaring, med vægmalerier og "billboards", har jeg malet naturalistisk nok, til at vide det. Ikke at der er noget galt i det, men for øjeblikket lader jeg det være, til de bestillings opgaver jeg modtager i denne kunst form. Jeg er dog ikke fondamentalist, så genkendelige motiver opstår, og kan også være basis for et værk.

På det seneste har jeg arbejdet med systematik, grid optegninger og opdelinger. Sat i kontrast til det mere kaotiske billede vi finder i naturen. Her imellem de strege former, som vi mennesker tilsyneladende holder af i vores arkitektur, og de organiske former, undersøges og arbejdes på de samspil som opstår. 


Thomas Neumann.

Tidligere værker :

Du er velkommen til at byde på alle værker som ikke er solgt. brug formular under galleriet.

Køb et malerier

Skriv for at høre mere om et værk. Eller send et bud, på det du kan lide !

 
 
 
 Copyright @ All Rights Reserved